lördag 30 juli 2011

Inflyttning om tre månader

Inflyttning om tre månader. Kök och trappa är på plats. Ser bra ut :)

fredag 29 juli 2011

Grillad röding och öring

På semestern fiskade vi en hel del i Skalstugan. I kväll grillades en öring och en röding utav fångsten. Till det bjöds det fransk potatissallad och vitt vin. Cissi hade gjort en räkcoctail med både sött, syrligt och lite sting. Blev riktigt lyckat! Nu blir det snart ungsbakad mango med rom och vaniljglass. Till det en film. Som fördrink varsitt glas champagne.

Idag var det förresten min sista arbetsdag på Swedavia. På måndag hägrar LFV. Spännande!

onsdag 20 juli 2011

Bilkön

Bilkön är nu uppradad på andra hållet.

Bilkö

Nyss hemkommen från bilresa till Tyskland. Satt två timmar i bilkö i Rödby respektive Hamburg. I Vimmerby köar folk till Astrid Lindgrens Värld. De har ett par km kvar.

måndag 11 juli 2011

lördag 9 juli 2011

Tältutsikt

I detta ska det simmas i morgon.

Tält utanför Vansbro

Tältplats strax utanför Vansbro. I morgon fullbordas En Svensk Klassiker!

fredag 8 juli 2011

Skalstugan

Fjällsemester a la lyx i Skalstugan. Fjällmiljö, härliga naturupplevelser och helpension av fantastisk kvalitet! Veckan är i det närmaste slut, en middag med älgstek kvar. Veckan som varit har vi till stor del ägnat åt fiske. Jag har dragit upp tre stycken - en två rödingar, på ca 400 g och en öring på ca 1,1 kg. Utan att vara någon expert på fiske så tycker jag fisket har varit fantastiskt under veckan. Nästan varje dag har vi också grillat nyfångad fisk över öppen eld. Gott, och färskare än så blir det inte :)